Kiket várunk?

Büszkék vagyunk arra, hogy nagy múltra visszatekintő energetikai társaságokként kiemelkedő szaktudású munkatársakkal végezzük feladatainkat. A generációkon átívelő szakértelmet értéknek tekintjük, megbecsüljük, és képzések útján folyamatosan fejlesztjük.

Mérnököket

Amennyiben elkötelezett vagy az energetikai iparág iránt, a szakmád egyúttal a szenvedélyed is, és szeretnéd magad kipróbálni egy kiszámítható, korszerű ipari technológiákat alkalmazó, fejlődésre nyitott vállalatcsoportnál, válassz állásajánlataink közül!

Szerelőket

Szeretnél egy összeszokott, egymást támogató csapatban dolgozni, ahol a kollégáid igazán szeretik a szakmájukat? Változatos feladatokkal, mentorálással, fejlődési lehetőséggel és széleskörű juttatási csomaggal várunk profi csapatunkba!

Szakértőket

Az üzletmenetet támogató területeinkre is keresünk lelkes, fejlődésre nyitott, szakmai tapasztalattal rendelkező elhivatott kollégákat. Amennyiben érdekel az energetika nálunk megtalálod a számításod!

Pályakezdőket

Indítsd el nálunk a karriered! Lehetőséget teremtünk a munka világában még kevésbé jártas, frissen végzettek számára is. Nem baj, ha nincs tapasztalatod, legyél agilis és elkötelezett.

Hallgatókat és diákokat

Mindennapi munkánk összetett tudást és felkészülést igényel. Ugyanakkor fontosnak tartjuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy segítsük és támogassuk az energetikai iparágban dolgozni kívánó fiatalok felkészülését.
Pályázz hozzánk, ha kiváló szakemberektől szeretnél tanulni, ha hosszú távon ebben az iparágban szeretnél kiteljesedni, karrierutat építeni!